Pályázat

Pályázat


Az ARDIN Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz által meghirdetett „GINOP Plusz-1.2.3-21” felhívás keretében 35,08 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert el.

A projekt során a cég az energiahatékonyságát és termelékenységét egyaránt fejleszti. Mindez infrastrukturális és ingatlan beruházásokat, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazását, valamint képzések megvalósítását foglalja magába.

A fejlesztés eredményeként, az ARDIN Kft. Cegléd, Külső Kátai út 35. 1624/30 helyrajzi szám alatti telephelyén, a termelő/szolgáltató tevékenységéhez kapcsolódóan korszerű vállalati technológiai megoldásokat alkalmaz.

Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazásként - melyek célja a gazdasági-termelési folyamatok és az üzemen belüli építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával - napelemes rendszer kiépítése.

Szintén a technológiai fejlesztés elősegítése érdekében releváns új eszközök beszerzése, valamint a Kft népszerűsitése érdekében marketing tanácsadás és márkaépítés igénybevétele.

A termelő és szolgáltató tevékenység fejlesztése érdekében infrastrukturális és ingatlan beruházás valósul meg. A humántőke növelése érdekében képzések megtartása a cég alkalmazottai számára.

A fejlesztések eredményeként csökkentjük a hagyományos energiafelhasználást, a vállalat ökolábnyomának minimalizálásával és zöld energia hasznosításával, amit a napelemrendszer telepítésével zárunk le.

Ha mindezek megvalósulnak, akkor a munkafolyamatait gyorsabban, gazdaságosabban és energiahatékonyabban tudja elvégezni a vállalat, mellyel kedvezőbb feltételeket tud teremteni a piacon.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.